Cestujete? Vybavenie určené na cestovanie

Máme pre vás tipy, ako si uľahčiť cestovanie s pomôckami od spoločnosti Nite Ize, ktoré by sa vám na cestách určite mohli hodiť. Nite Ize vie nielen to, ako si zbaliť doklady alebo ako si užiť fotografovanie pod vodou, ale predstavujeme aj 5 produktov, ktoré by vám na cestách nemali chýbať

1. Vodotesné tašky a púzdrá Nite Ize RunOff


Vodotesné a prachotesné tašky a puzdrá Nite Ize sú vybavené patentovaným TRU® ZIP, bezzubým zipsom s tichým a hladkým zatváraním, a sú vyrobené z termoplastického polyuretánu (TPU) pre odolnosť, pružnosť a dlhú životnosť. Cestovné kufre a tašky sú stlačiteľné, veľmi ľahké, a preto sú vhodné na cestovanie naľahko. Ak sa zips ťažko otvára a zatvára, stačí ho namazať utierkou TRU ZIP.

  

RunOff Waterproof Packing Cubes on the beach

2. Závesný organizér Nite Ize GearLine
Super pomôcka na cestovanie pod stan alebo s karavanom je tento závesný organizér Nite Ize GearLine. Využijete ho na zavesenie výstroja, dá sa zavesiť vertikálne aj horizontálne a je praktický aj na sušenie výstroja. Balenie obsahuje robustný popruh s očkom, 5 karabín S-Biner #2 a 5 karabín S-Biner #4 a 2 kusy viazacieho drôtu Gear Tie 12".

GLN4-M1-R8_F_0067b_SQRGB

3. LED biele párty svetlo Nite Ize NITEGEM

Rozsvietime a rozžiariť môžeme aj vaše večerné grilovanie alebo párty. Môže dokonca bezpečne označiť cestu k dverám alebo k vášmu stanu v kempe. Môžete ho dokonca hodiť do chladničky, aby ste vedeli, aké dobroty vyťahujete. Nite Ize NiteGeme vodotesný do 1 metra a pláva, takže je skvelým svetlom aj do bazéna alebo vírivky. NiteGem má hladký, mäkký povrch a môže svietiť stále alebo blikať. A na jednu batériu dokáže svietiť až 20 hodín!

 

 
 
NG-02-R7_F_1850B_SQRGB
 

4. Multifunkčná peňaženka Nite Ize Financial Tool RFID Blocking
I finančná bezpečnosť a multifunkčný nástroj v jednom sa ukážu ako neoceniteľný nástroj na cestách. Táto peňaženka na bankovky má aj blokovanie RFID, ktoré chráni údaje o vašej kreditnej karte. S týmto nástrojom vás navyše nevyhodia z lietadla, napriek tomu, že máte pri sebe peňaženku, otvárač na fľaše, kľúč na matice,  krížový a plochý skrutkovač, rezačku, meter a uhlomer. Možno to nie je Party James z filmu ...a zase tá  Lucia!", ale zvedie aj veľa ľudí!

FMTR-01-R7_F_0032_SQRGB
 
5. Nabíjacie svetlo Nite Ize SpokeLit Disc-O Tech

Keby svetlá na bicykel Nite Ize Spokelit používala Jana Preissová vo filme Ako vytrhnúť veľrybe stoličku, mohla by malého Vašíka pri lezení po horách naháňať s parádne osvetleným bicyklom - potom by možno Vašík radšej jazdil na bicykli večer a vyhýbal sa skalám. Tieto svetlá sa dajú nabíjať, takže stačí nabiť, naštartovať a užívať si blikanie alebo svietenie - červené, zelené, modré alebo biele. Jednoducho paráda!
 
SKL-NSE2-TLT_HLSBA_F_1043b_SQRGB (1)
 
 
Či už sa rozhodnete cestovať s množstvom pomôcok, vylepšení, svetiel a ďalšieho vybavenia od Nite Ize, prajeme vám bezpečnú cestu a bezproblémový návrat domov!